U prosincu počinje 5. ciklus UNICEF-ove CSR Akademije „Djeca su naš najvažniji posao“

Unicef - CSR akademija

Pozivamo vas da se priključite jedinstvenom programu edukacije za poslovni sektor o utjecaju poslovanja na djecu, UNICEF-ovoj CSR Akademiji „Djeca su naš najvažniji posao“, koja počinje s prvom online radionicom 9. prosinca 2021.

CSR akademija inicijativa je Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, pokrenuta 2017. godine s ciljem unaprjeđenja odnosa poduzeća prema djeci. Pod vodstvom renomiranih stručnjaka za pitanja društvene odgovornosti, CSR akademija osigurava stručna znanja o utjecaju poslovanja na djecu te praktične alate i smjernice koji će pomoći kompanijama da bolje razumiju na koje sve načine poslovanje može utjecati na djecu, kako uključiti perspektivu dječjih prava u svakodnevno poslovanje i upravljanje i kako o tome izvještavati.

Edukacija, koja se sastoji od četiri radionice, namijenjena je upravi i višem menadžmentu, voditeljima korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću, marketinškim stručnjacima, stručnjacima za održivi razvoj te stručnjacima za ljudske potencijale.

Sudjelovanje na CSR akademiji ne naplaćuje se, a polaznici koji sudjeluju na svim radionicama stječu pravo na potvrdu o završenom programu edukacije. Osigurajte svoje mjesto već danas i prijavite se najkasnije do 3. prosinca putem POVEZNICE.

 Više informacija pronađite u OVDJE.